Sunday, January 11, 2015

Educatio kiállítás 2015

Sziasztok!

Egy kis akutalitásról szeretnék írni Nektek, ez pedig nem más, mint az idén is megrendezésre kerülő Educatio kiállítás.

A kiállítás január 22-24-ig lesz a Syma csarnokban, Budapesten. Az Educatio-n a Károli is részt vesz, így természetesen a Japán Tanszék is képviselteti magát. Idén először nem csak az oktatók lesznek kint, de a hallgatók is, a japán szakot Somodi Júlia tanárnővel fogjuk képviselni.

Az Educatio-n a károlis Japán Tanszék 22-én lesz kint, gyertek oda hozzánk bátran, szívesen válaszolunk mindenféle-fajta kérdésre. ^^

Ki az, aki szándékozik jönni Educatio-ra? Válaszokat várok lent a kommenteknél! (Nem szoktam ilyet csinálni, de a változás gyönyörködtet.)

2 comments:

  1. Szia! Bár tény, hogy az Educatio-n már túl vagyunk, azért szerettem volna megmondani, hogy nagyon sokat segített nekem a rendezvény. Azt hiszem azért is írok, hogy megköszönjem annak aki ott segített. Már tavaly kinéztem az ELTE japán szakát, nem tudva, hogy a Károli létezik, viszont a tény, hogy ez az ELTE elvette az energiámat. (Kicsit nehezen megy a tanulás...) Viszont azért szívem mélyén megmaradt a vágy, és miután elbeszélgettem egy Károlis lánnyal Educatio-n, újra elkezdtem a készülődést, és a tegnapi nyílt nap után eldöntöttem, hogy megpróbálom összeszedni magam hogy sikerüljön bekerülnöm ide. :) Még van egy évem hátra, úgyhogy nem késő, majd meglátjuk mi lesz belőle. :D (Annak ellenére mondjuk, hogy 18 vagyok, nagyon nem vagyok képben dolgokkal.)

    Remélem sikerült két értelmes mondatot összehoznom, elég késő van.

    Bogi

    ReplyDelete