Saturday, July 25, 2015

Táérgyleírások - Nyelvtudomány

Sziasztok!

Pénteken - micsoda véletlen - egyetlenegy órám volt, reggel, ez pedig nem más volt, mint a Nyelvtudomány.

Óra: Bevezetés a nyelvtudományba
Oktató: M. Pintérné Márkus Katalin
Kód:  BAA 0120
Időpont: Péntek, 09:00-10:00
Helyszín: Kossuth Klub 3

Nos, ez volt az az óra, aminél azt mondtam, hogy - még úgy is hogy Pesten élek - majdnem több idő bejutni, mint amennyi az óra időtartama. Imádom a nyelvtudományt egyébként, de ezt az órát nem vette be a gyomrom valahogy.

Az egész ott kezdődött, hogy eredetileg 08:00-09:00-ig tartott volna, ebből a szempontból hallgatóbarátibb a végső időpont. Viszont így is csupán egy 45 perces óráról volt szó, és sokunknak lehet, hogy dupla annyi időbe telt beérni az egyetemre, mint maga az óra.

A tanárnő amúgy nagyon kedvesnek és normálisnak tűnt órákon, az órák anyagát feltette a KRE online oktatási rendszerére, a Moodle-re. Az egyetlen bajom - és ez volt a legnagyobb azt hiszem mindenkinél - az volt vele, hogy a 45 perc másról sem szólt, minthogy felolvassa a diavetítést, amit aztán feltett Moodle-re, így új információkhoz nyelvtudomány terén, amit a tanárnő mondott volna, nem igazán jutottam/jutottunk.

A vizsgáról elöljáróban annyit, hogy nem tanárnő volt az, aki felügyelt ránk, hanem a férje. A többit majd a vizsgaleírásoknál kifejtem. ;)

No comments:

Post a Comment