Ha kérdésed van...

Drága Olvasóim!

Természetesen, ha segítséget akarok nyújtani a japán szakkal, illetve a felvételivel kapcsolatban szükségetek lesz az elérhetőségeimre is. Így hát íme:

Létezik egy e-mail címem (a sok száz közül, bár ez erős túlzás, mert nincs több száz e-mail címem), amit rendszeresen nézek, és minden e-mailezésem arról a címről bonyolítom, ez pedig: annachan25@gmail.com. Szívesen segítek a japános és a felvételivel kapcsolatos kérdések mellett akár tiszapartis kérdésekben is, szóval forduljatok hozzám bizalommal (ez itt végül is a reklám helye, miért ne reklámozzuk magunkat? :D). 

A Facebookon is fent vagyok, noha az izolált állapotomból most kezdek éledezni, ettől függetlenül, ha ott kényelmesebbnek érzitek, ott is írhattok, fix, hogy válaszolok. Jelenleg már nem a tablóképem a profilképem, hanem egy olyan, ahol rövid a hajam, ezt azért szoktam leírni, mert elég sok Mátrai Anna van a Facebookon, és így talán elkerülhető, hogy valaki esetleg másnak ír helyettem.

Skype-pal is rendelkezem, bár ezt leginkább csak az óráim alkalmával, illetve a barátaimmal használom, ez talán a legprivátabb csatorna mind közül, ahol el lehet érni, de a Skype-nevemet, ha nem baj, nem osztanám meg a Nagyérdeművel.

Gyanítom, totál ismeretlenül senkinek nem áll szándékában felhívni, így a telefonszámom marad top secret kategória. :)) Szóval e-mailen, Twitteren és Facebookon bármikor szívesen válaszolok japános, felvételis, károlis, vagy tiszapartis kérdésekre is. :)

/Frissítve: 2014. december 2./

No comments:

Post a Comment